Všude sami lháři: Neurazí,nenadchne – zkrátka typická Shari

Vím, že Shari Lapena je v našich končinách u převážné většiny čtenářů velmi oblíbená. A je možné, že se tato recenze dotkne fanoušků, proto, prosím, mějte na paměti, že se jedná o subjektivní dojmy a že estetické cítění je zkrátka individuální.

Nevím proč, ale vždy sáhnu po knize od Shari Lapeny a pokaždé si řeknu, že už to víckrát neudělám! A totéž bylo po doposlouchání této knihy.

Shari Lapena píše psychothrillery, ale tentokrát, mám dojem, přestřelila snad více, než kdy dříve. Příběh jsem si poslechla a snad jen díky interpretům Martině Hudečkové a Liborovi Hruškovi jsem ho doposlouchala.

Zpočátku to působilo velmi nadějně a s napětím jsem očekávala, jak se bude děj odehrávat, ale čím dál více jsem s příběhem finišovala, tím více jsem byla z příběhu zklamaná. A ten konec?! Bože! To bylo tak neuvěřitelné, že jsem se už třískala snad i do hlavy, že jsem s tímto příběhem ztratila 10 hodin a 1 minutu!

Ne ne ne – tohle ne!

Její styl je psaní je poměrně jednoduchý, proto chápu, že je autorka tak čtivá. A téměř každý její příběh má poměrně dobrý potenciál – a ne jinak tomu bylo i v případě audioknihy Všude samí lháři. Ale to, co z toho nakonec vzešlo – no zkrátka to bylo hloupé. A hlavně poměrně nereálné. To mi snad na tom všem vadilo nejvíce a zkazilo mi to celý dojem z knihy.

Práce interpretů však byla povedená – to nemohu popřít. Jen kdyby to ta Shari tak nedomrvila….

(Audio)knihu vám mohu snad i doporučit, pokud máte Shari rádi, ale jestli patříte k náročným čtenářům, kteří mají rádi skutečně do detailu propracované příběhy, tak budete nejspíše také zklamaní.

Hodnocení:

Budete-li si chtít tento psychothriller také poslechnout, pak můžete k jeho nákupu využít služby Audiolibrixu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *