Novinky pro děti do 6 let od Albatrosu – květen 2020

Nebudeme to protahovat, jdeme rovnou na to 🙂

Pohádky na dobrou noc – Disney

Anotace: Nové vydání kultovní knihy pohádek od DisneyhoS Disneyho hrdiny vyrůstá už několikátá generace. Milované pohádky na dobrou noc se nyní opět vracejí, aby na cestě do říše snů doprovodily ty nejmenší děti a jejich rodičům připomněly dětství. Pohádky a hravé básničky doprovázené půvabnými ilustracemi zvou do kouzelného světa Mickeyho, Minnie a jejich přátel z časů, kdy byli malými, roztomilými batolaty.  

Věk: 3 roky

Kniha vyšla 4. 5. 2020 a její doporučená cena je 299,- Kč.

Kouzelná Beruška a Černý kocour – 1001 samolepek

Anotace: Hádej, maluj a lušti s Kouzelnou Beruškou!Skvělá knížka plná hádanek, omalovánek a krásných samolepek pro všechny fanoušky Miraculous! Vydej se s námi do Paříže a vyřeš napínavé hádanky spolu s Kouzelnou Beruškou a Černým Kocourem! Své oblíbené hrdiny a jejich kamarády si pak vybarvi pestrými barvami a obrázky ozdob stylovými samolepkami.

Věk: 6 let

Kniha vychází 11. 5. 2020 a doporučená prodejní cena je 199,- Kč.

Tlapkova patrola – 1001 samolepek

Anotace: Knížka plná hravých hádanek, samolepek a omalovánek pro všechny fanoušky Tlapkové patrolyVypravte se do Adventure Bay za Ryderem, Chasem, Marshallem a ostatními statečnými štěňaty. Vyzdobte stránky veselými tlapkosamolepkami, vybarvěte své oblíbené hrdiny a pomozte Tlapkové patrole vyřešit všechny úkoly, aby mohla vyrazit do akce!

Věk: 4 roky

Kniha vychází 11. 5. 2020 a její doporučená cena je 199,- Kč

O statečné zoubkové víle – Eliška Andělová

Anotace: Pohádková výprava do světa fantazie. Vyprávění o jedné víle a jejích dobrodružstvích v kouzelné říši i v zemi lidí.Víla Rubínka přišla na svět z rubínové květiny. Patří mezi zoubkové víly, které do země lidí létají pro dětské zuby. Ale Rubínka má ještě jeden úkol. Kouzelnou zemi totiž napadli zlí skřeti, kteří zakleli její kamarádku Zlatěnku a navíc už roky drží ve vězení krále skřítků. Dokáže je statečná víla porazit a zachránit své přátele? Pohádkový výlet do fantastické říše, který bude bavit děti i rodiče.

Věk: 4 roky

Kniha vychází 25. 5. 2020 a její doporučená cena je 249,- Kč.

Tak co myslíte, kterou knížku by ocenilo vaše dítě nejvíce? 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *