Návrat: Když se dvě zraněné duše setkají

Trevor, mladý válečný veterán s velkými šrámy na těle i na duši se vrací do míst, kde vyrůstal se svým dědečkem. Po smrti dědečka Trevor zdědil jeho dům a jeho včelky. Malé městečko na jeho dědečka vzpomíná s láskou.

Trevor se pozvolna seznamuje s místními, dává dědečkův dům do pořádku a přemýšlí, jakým směrem se bude jeho život dál ubírat. Má v plánu se vrátit zpět k medicíně, ale vzhledem ke zranění, které mu ukončilo kariéru u armády, se chce specializovat na psychiatrii.

Jednoho dne se u jeho dveří objeví mladá a přitažlivá zástupkyně šerifa Natalia. Padne mu do oka a tak si začne říkat, že by to s ní mohl zkusit. Vypadá to, že i Trevor se Natalii zalíbil. Tu a tam se občas sejdou, ale Natalie si drží odstup. Jejich vztah je totiž komplikovaný. Ani jeden to nemá v životě snadné a je jen otázkou, jak se s tím oba poperou.

Autor Nicholas Sparks je v knižním světě známý a všichni máme rádi jeho dojemné příběhy. I tenhle se vám bude nejspíše líbit, i když musím přiznat, že jsem od něj četla už dojemnější knihy. Ale i tak to bylo příjemné.

První půlka knihy mi přišla poněkud táhlá, ale úderem druhé půlky mě děj vtáhnul a už jsem ho zhltla raz dva.

Já osobně jsem si však po dobu čtení nevytvořila k žádnému z hrdinů nějaký bližší vztah. To mi trošku při čtení scházelo, protože v jiných jeho knihách jsem si hrdiny vždy zamilovala.

Přesto to byla příjemná kniha, ale vzhledem k tomu, že znám od autora i lepší „kousky“, ubírám jedno srdíčko.

I tak však knihu mohu jen a jen doporučit.

Za zaslání recenzního výtisku děkuji Databázi knih a Euromedia Group a. s.

Hodnocení:

Budete-li si chtít tuto knihu přečíst, můžete k tomu využít třeba internetové knihkupectví Knihy Dobrovský.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *