Pekárna s vůni skořice: série, která vás pohladí do duši

Máte-li chuť na něco příjemného a oddechového, pak je knižní série Pekárna s vůni skořice (jinde pojmenovaná Halleholm) tou skvělou volbou.

Málo kdy se při čtení cítím tak…. uvolněně a příjemně. Knižní série Pekárna s vůní skořice má dva díly, které na sebe navazují.

V prvním díle – Pekárna s vůni skořice se seznámíme s Lovisou. Mladou ženou, která přijíždí se zlomeným srdcem do svého rodného městečka, kde zdědila dům s pekárnou po své milované babičce. Začíná v Halleholmu novou životní kapitolu. Ovšem staré spory v Halleholmu ji začínají dohánět k šílenství. Má sto chutí to vzdát. Jen díky pevnému přátelství Lovisa vše zvládne a nenechá se odradit od podnikání. Zatne zuby a i přes všechna příkoří si jde za svým. Jak moc se jí bude dařit, to samozřejmě říci nemohu. Celou recenzi si můžete přečíst po kliknutí na tento odkaz.

Druhý díl této knižní série krásně navazuje na ten první. Já osobně vnímám druhý díl možná o chlup lépe, než ten první. Na mne působil druhý díl více „pohodověji“. Líbilo se mi to přátelství mezi obyvateli. Já jsem si zamilovala to prostředí a ten pocit, který ve mne kniha vyvolává.

Pokud i vy budete chtít utéct před realitou, určitě po této knižní sérii sáhněte. Jsem si jistá, že se budete cítit stejně příjemně při čtení, jako jsem se cítila já.

Tuto knižní sérii mohu vřele doporučit.

Hodnocení série:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *