Kořist: Horor, ze kterého mrazí

Tak tohle byl naprosto úžasný poslech! Darcy Coates skutečně umí! Je tedy pravda, že jsem od ní předtím četla jen jednu knihu ze série Strašidelných domů, která mi přišla spíše úsměvná než hororová, takže jsem na její styl psaní trošku zanevřela. A Kořist mne velmi mile překvapila, protože to ani zdaleka nebylo tak přitažené za vlasy jako Duch domu Ashburnů, kterému sice rozhodně nechyběla čtivost, ale byla to, alespoň pro mě, taková … spíše neuvěřitelná pohádka.

To Kořist – to byla jiná liga. Reálné příběhy, reálné charaktery, reálné prostředí a velmi dobře propracovaný strašidelný příběh, který vás vtáhne. Kořistí si u mě Darcy Coates trošku šplhla 🙂 A velmi neobvyklý konec!

Ale pojďme teď k samotnému příběhu. Eileen je mladá krásná dívka, která má ráda dobrodružství. Rozhodne se vyrazit na procházku do divokého lesa Ashlough, jenomže…. se po ni slehne zem. Nikomu se neozývá, nepostuje fotografie na sociálních sítích a její přátelé si začínají o ní dělat starost. A tak se její bratr a pár kamarádů rozhodne jet taky do Ashloughského lesa se záměrem zkusit jí najít… A to bylo pro ně velmi, velmi špatné rozhodnutí. Protože rozhodně neví, s čím mají tu čest. Rozhodně neví, co je v lese čeká. A rozhodně to všichni nepřežijí…. A my budeme v tom temném a divokém lese s nimi čekat na jejich smrt. Budeme se bát s nimi. Budeme se děsit s nimi.

Celým poslechem této vynikající audioknihy nás provázela Jana Stryková, která má svém kontě už ohromné množství audioknih, takže to jen dokazuje, že paní Stryková skutečně umí. Dokázala vás tak krásně vtáhnout do děje, že jste se ocitli v hlavě mladého člověk krčící se v díře koruny stromu čekajíc, jestli si ho ta příšera všimne nebo ne. Brrrr….

Celý poslech vám zpříjemnil 11 hodin a 47 minut. Byla to doba, kdy jsem ani nedutala a s napětím očekávala, co se v tom lese ještě semele.

Prostě parádička! Jeden z těch lepších poslechů… a knihu určitě přidávám na seznam TOP audioknih, které jsem zatím poslechla 🙂

Doufám, že brzy vyjdou další audioknihy od D. Coates 🙂

Hodnocení:

Tuhle výbornou audioknihu můžete zakoupit třeba přímo na Audiolibrixu nebo v internetovém obchodě Knihy Dobrovský. Nebudete litovat! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *