Vzpomínky: Když vás zahltí vzpomínky někoho jiného

Jen si to sami představte – znáte místa, která jste nikdy nenavštívili. Umíte věci, které jste nikdy dříve nedělali. Máte vzpomínky, které však s vámi nijak nesouvisí. Jak je možné, že se vám vybavují věci, které jste nikdy neprožili? Co se to s vámi děje? Blázníte? Je to schizofrenie? Co když jste ji zdědili po své matce? Nezačíná to právě takto? A do toho všeho jste přišli o přítele, o práci a o střechu nad hlavou! To je už na jednoho sakra hodně, no ne?

Brian Freeman potěšil čtenáře novým psychothrillerem, který vás bude zkrátka bavit. Ano, styl Briana je poněkud jednodušší, ale o to čtivější pro masu, kterou nadchne. Originální nápad a promyšlenost zápletky rozhodně oceníte. Jistou stručnost v autorově stylu psaní někdo ocení, někdo ne – záleží na vkusu jednotlivce. Mě osobně to zase tak nevadilo, četlo se to dobře a odsýpalo to.

To mi nahrává k tomu, abych hned ocenila také tempo knihy, které jde ruku v ruce se stylem, kterým byla kniha napsána. Tempo bylo příjemně rychlé.

Popis prostředí, ve kterém se hrdinka ocitla, bych možna ocenila trošku lépe a barvitě popsané, ale dojem z knihy to nijak neovlivnilo.

Tenhle originální psychothriller mě opravdu bavil. Nebudu tvrdit, že jsem nečetla nikdy nic lepšího, to ne – ale musím napsat, že to bylo zase něco jiného, což oceňuji 🙂

Hodnocení:

Pokud máte chuť na tento psychologický thriller, tak k jeho nákupu můžete využít například internetové knihkupectví Knihy Dobrovský

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *