Dokonalá lítost: Je to prostě bomba!

Jak jistě víte, série Inspektor Luc Callanach patří k mým nejoblíbenějším sériím vůbec. Když se tedy na našem trhu objevil 7. díl této série – nemohla jsem odolat! Věděla jsem, že s Dokonalou lítostí bude můj čas opět dokonale strávený! A taky že byl! Helen Fieldsová zkrátka umí a s každou její knihou nás o tom přesvědčuje.

Tentokrát Luc a Ava mají spadeno na velmi zákeřného vraha, který má své útoky opravdu velmi precizně promyšlené. Děsivě dobře promyšlené. Edinburg je zahalen do strachu – bombové útoky, únosy a vraždy. Ava a Luc mají co dělat, aby vraha dopadli. A aby toho neměli málo, musí řešit také vztah mezi sebou, který není vždycky růžový, i když to mezi nimi jiskří. Koneckonců – Luc je zatraceně sexy chlap.

Dokonalá lítost je opět brilantní thriller, který vás nepustí. Helen vás zkrátka umí dostat. Jakmile začnete číst, nechcete přestat. Pokud s touhle sérií nemáte ještě žádné zkušenosti, začněte určitě prvním dílem. Věřte mi, že nebudete litovat.

Jako vždy musím u Helen vyzdvihnout promyšlenost celého děje. Bože – ten je tak dokonalý, že i když budete hledat, nenajdete nic, co by se mohlo Helen vytknout. Opravdu nic!

Tempo knihy bylo naprosto úžasné. Všechno krásně odsýpalo, žádná hluchá místa, jen plno napětí a touhy se už dozvědět, kdo za těmi vraždami stojí.

Helen umí krásně popisovat nejen prostředí samotné, ale také vnitřní svět hrdinů. Avu a Luca budete milovat- jsou skvělá dvojka a pořád si budete říkat – kdy už ti dva budou konečně spolu?!?

Tahle recenze bude velmi krátká a shrnu ji do jedné věty:

TO SI MUSÍTE ZKRÁTKA PŘEČÍST!

Věřte mi a běžte do toho.

Hodnocení:

Pokud byste měli chuť si přečíst opravdu skvělý thriller, pak můžete k jeho nákupu využít internetové knihkupectví Knihy Dobrovský.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *