Čajovna v Tokiu: Asijská exotika v milém pojetí

Tokio – také vas láká se do něj podívat? Tak máte hned několik možností! Buď si zabookujete letenky, nebo budete jezdit prstem po mapě směr Tokio a nebo si přečtete tuhle romantickou knihu z tokijského prostředí a budete se dokonale bavit 🙂

S Čajovnou v Tokiu, 6. dílem knižní série Romantické útěky od Julie Caplinové, budete mít možnost se přenést do této zajímavé, okouzlující části země a okusit nejen nějaké ty asijské dobroty, ale poznat také trošičku z místní mentality a kultury.

Fiona moc ráda fotí a když se ji naskytne příležitost jet do Tokia a učit se tam fotit, neváhá ani vteřinu. Problém ale nastane, když zjistí, že místo původního průvodce ji bude Tokiem provázet velmi pohledný Gabe, který je současně také celosvětově uznávaným fotografem. A co víc, Fiona ho zná z dřívějších let a jednou ho políbila! Bože, snad si na ni už nebude pamatovat! Takový trapas to tehdy byl! Teď bude muset zvládnout být 14 dnů v jeho přítomnosti!

Gabe není zrovna nadšený, že musí Fionu provázet. Ale nezbývá mu nic jiného, než se přizpůsobit tlaku jeho nejbližších japonských přátel. A tak Fiona pozná to pravé Japonsko a také pár nových přátel, na které nikdy už nezapomene.

Za sebe mohu říci, že se mi Čajovna v Tokiu zatím líbila asi nejvíce ze všech dílů Romantických útěků. To prostředí mi přišlo kouzelné a také vřelost japonské rodiny mne tak nějak hřála příjemně u srdce. Hlavního hrdinu jsem někdy měla sto chutí zadupat do země, ale nakonec si mě i přesto získal. A Fiona byla taky fajn.

Na této audioknize se mi velmi líbil popis prostředí a právě japonské vřelosti. Jakmile Fionu přijali mezi sebe, udělali by pro ní všechno na světě – samozřejmě v japonském duchu.

Tempo mi přišlo trošku línější, ale jelikož jsem tento příběh poslouchala a na hlas Veroniky Lazorčákové jsem si už zvykla z předchozích dílů, tak musím říct, že mi to vůbec nevadilo. Zkrátka mě to bavilo!

Tento díl vám mohu jednoznačně doporučit!

Celý poslech trval 10 hodin a 55 minut a byl to velmi příjemně strávený čas.

Hodnocení:

Budete-li si chtít Čajovnu v Tokiu také poslechnout, můžete k tomu využít třeba Audiolibrix 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *