Soutěž o knihu Jeden z nás od Shari Lapeny

Milí knihomolové, rozhodla jsem se, že je čas udělat vám opět jednou radost. A tentokrát jsem jako výhru vybrala novinku od Shari Lapeny – Jeden z nás.

Ke knize jsem už napsala recenzi, tak pokud chcete vědět, jestli stojí za to se soutěže zúčastnit, můžete si ji klidně přečíst. 🙂

Co musíte udělat pro zařazení do soutěže

Abyste se mohli zúčasnit soutěže, je třeba:

  1. Projděte si seznam knih, které jsem přečetla (najdete zde na blogu v menu).
  2. Vyberte ze seznamu knihu, kterou byste si rádi přečetli nebo kterou jste již četli.
  3. Napište pod recenzi komentář k vybrané knize (Např. proč si ji chcete přečíst, jestli se vám kniha líbila a nebo proč vám třeba nesedla. Zkrátka svůj názor na knihu.)
  4. Komentář schválím a tímto budete zařazeni do soutěže.

Pravidla soutěže

  1. Soutěže se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18 let trvale žijící v Česku a na Slovensku
  2. Pro doručení výhry bude použita služba Zásilkovna
  3. Soutěž probíhá od 11. 6 – 14. 6. do 20:00
  4. Do soutěže bude započítán pouze první komentář, který v tomto období na blogu napíšete.
  5. Výherce bude stanoven na základě náhodného výběru prostřednictvím generátoru náhodných čísel (Každý zúčastněný obdrží číslo, které jej bude při slosování zastupovat)
  6. Výherce bude uveřejněn na mém blogu www.vasnivactenarka.cz dne 15. 6. 2020
  7. Pokud se výherce nepřihlásí o svou výhru do 48 hodin od vyhlášení, bude probíhat opětovné losování.

Tak přeji hodně štěstí a držím palce 🙂

9 komentářů

  1. Má první kniha od Colleen Hoover je Námi to končí a je to naprostá srdcovka. Patří mezi mé čtyři nejoblíbenější. Zamilovala jsem se do té autorky a už mi chybí si přečíst jen Na obtíž. Těším se na její další knihu, která by měla vyjít v druhé polovině roku.

    • Mě teď přišla od nakladatele novinka od Colleen – Pravda, nebo lež. Tahle vás neláká? 🙂 Zvažuji, že o ni taky udělám soutěž 🙂

  2. Dobrý den. Miluju knihy od Coleen Hoover a kniha To nejlepší v nás je pro mně srdcovka, kterou mám dokonce s autogramem. Je to úžasný a pro mně dost osobní příběh vzhledem k tématu a do poslední chvíle jsem hrdinům držela palce ať to vzvládnou a dobře to dopadne. Tuto autorku zatím neznám, ale věřím, že bude kniha zajímavá.

    • To nejlepší v nás je moc hezká kniha. Já si čtení užila, i když občas mi hlavní hrdinka pila krev. Teď jsem zvědavá na novou knihu Colleen – Pravda, nebo lež. Ta už na mne čeká v knihovničce. Tak jsem zvědavá, jaké to bude 🙂 Chystáte se taky na tuto knihu? 🙂

  3. Zdravím všechny čtenáře,
    ze seznamu jsem si vybrala Osobní asistentku, kterou jsem již četla. Musím říct, že mě na jednu stranu překvapila dějem a také závěrem, ale na druhou stranu se mi nečetla ze začátku moc dobře. Trvalo mi delší dobu, než jsem byla vtažena do děje.
    No a pak tu máme ještě pana spisovatele Anders de la Motte, od kterého jsem četla Game – musím jen doporučit a určitě si od něj chci přečíst i další knížky.

    • Mě Osobní asistentka zklamala. Měla velký mediální boom… a obsah… no čekala jsem více. Za to Anderse zbožňuji 🙂 Ten se čte perfektně.

    • Ano, ano… tohle je velmi povedený kousek. A když si vezmeme, že je to navíc inspirováno skutečností, tak je to o to lepší….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *