V bouři: A příběh z Irska pokračuje… na stejně dobré vlně

Ve druhém díle knižní série Dunmor Castle Lexie někdo usiluje život. Vztah s Graysonem je stále komplikovaný, přestože všichni tušíme, že se oba vzájemně mají rádi. Jen těm citům dovolit naplno propuknout! Kéž by vůči sobě neměli stále nějakou nejistotu.

Lexie se i nadále snaží přijít na stopy minulosti a pomalu se jí odkrývají nové a nové skutečnosti, které ji postupně skládají rozbité střípky vzpomínek dokupy. Pomalu přichází na to, co se stalo s její matkou a na konci budeme znát také jejího otce.

Stejně tak se dozvíme, proč musí hrad Dunmor jeho současný majitel prodat právě šéfovi od Lexie a proč jej nemůže získat Grayson.

Autorka nám v tomto díle objasní všechna tajemství, které si přinášíme s dílu prvního – Stopy minulosti.

V bouři je plynulým pokračováním Stop minulosti. Oba díly na sebe velmi úzce navazují, proto nedoporučuji číst jeden díl bez druhého a opačně.

Při čtení jsem byla velmi potěšena, že se autorce Kathryn Taylor povedlo příběhu udržet stejně vysokou úroveň, kterou měl první díl. Tempo pokračovalo stejně svižně.

Druhý díl začíná ve stejném momentu, ve kterém ten první díl končí.

Nebudu se tentokrát příliš rozepisovat. I druhý díl je stejně povedený jako ten první a určitě vám ho mohu doporučit.

Hodnocení:

Budete-li si chtít tento velmi příjemný romantický příběh přečíst, můžete k tomu využít například internetové knihkupectví Knihy Dobrovský.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *