Dunmor Castle: Velmi příjemné letní čtení pro romantické duše

Série Dunmor Castlevelmi mile překvapila. Vlastně, abych byla upřímná, vůbec jsem nečekala, že si přečtu oba díly a už vůbec jsem nečekala, že obě knížky přelouskám za 3 dny. Ale nešlo to jinak – opravdu ne.

První díl této knižní série od autorky Kathryn Taylor – Stopy minulosti– jsme začali číst v rámci společného čtení. Já zase tak moc na tu romantiku nejsem, ale co si budeme povídat, občas člověk přesně něco takového potřebuje.

Neměla jsem od této knihy vůbec žádná očekávání. Říkala jsem si, že to bude jen další „nutné čtení“ v rámci společného čtení. Ale kdepak! Po pár stránkách si vás autorka získá natolik, že knihu nebudete chtít odložit. A protože je autorka šikovná, zakončila první díl tak, že prostě musíte sáhnout po dílu druhém a dočíst celou sérii.

V bouři velmi plynule navazovalo na první díl a řekla bych, že si autorka udržela stejnou úroveň jako v díle prvním.

Zatímco první díl v nás vyvolává zvědavost a otázky, ve druhém díle už získáváme odpovědi.

Tahle série je opravdu povedená, protože v sobě ukrývá vše, co má taková romantická série z Irska ukrývat. Je tam láska, přátelství, romantika, ale i nenávist a nebezpečí. Když to všechno zasadíme ještě do irského hradu … WOW!

Tuto knižní sérii můžu opravdu vřele doporučit všem, kteří si chtějí u čtení odpočinou, přenést se někam jinam, zasnít se a zrelaxovat. Budete velmi mile překvapení – to mi věřte.

Hodnocení:

Budete-li mít chuť si tuto knižní sérii koupit, můžete k tomu využít například internetové knihkupectví Knihy Dobrovský.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *