Novinky od Alpressu

Dovolte mi představit vám novinky, které vydává nakladatelství Alpress. Najdete v něm jak romantiku a historii, tak i detektivku.

Tajemství hradu Klamorná

Milovníci historických románů si přijdou na své. Alpress vydává druhý díl knižní série Zločiny na zapomenutých hradech.

Anotace: Vojslav z Újezdu požádá ujkovického pána Vícka o pomoc v případě vraždy svého bratra, ale netuší, jak těžké bude dobrat se pravdy. Vyšetřováním je pověřen Martin, jenž má na starosti bezpečnost, a jeho panoš Bohdan. Hlavními podezřelými jsou sice místní lapkové, ale stopy záhy vedou na daleké panství plné podivných tajemství, která případ velice zkomplikují.

Knihu můžete zakoupit například u Dobrovského

Prozrazení lady Joan

Dáváte-li přednost historickým romantickým příběhům, jistě nepohrdnete touto knižní novinkou. Prozrazení lady Joan je druhým dílem knižní série Highland Brides. Více informací o prvním díle této knižní série si můžete přečíst na Databázi knih.

Anotace: Léčitelka Joan slíbila matce, že klanu MacKayů doručí tajemný svitek. Na cestě v přestrojení za chlapce je ale napadena. Naštěstí jí pomůže udatný skotský lord Cam Sinclair, který jí nabídne doprovod. Joan se uleví, dokud však rytíř pod převlekem neodhalí její nádherné křivky a nezahrne ji polibky a laskáním. Spalující vášeň ale nesmí narušit Joanino poslání.

Knihu můžete zakoupit u Dobrovského zde.

Nemesis

21. díl knižní série Sága rodu Courtneů z pera Wilbura Smithe a Toma Harpera potěší milovníky historických thrillerů.

Anotace: Paříž 1794: Paul Courtney přihlíží v davu popravě své matky, které slíbil, že přežije, ať se děje cokoliv. Šťastně se mu podaří zachránit dívku, jíž přísahá věrnost. Svět je ale ve válce a zrádci číhají na každém rohu. Kapské Město 1806: Když se Adam Courtney vrací ze služby u námořnictva zpátky domů, najde svou usedlost zničenou a členy rodiny povražděné. Adamovi nezbývá než přijmout osud a vydat se přes několik kontinentů za pomstou.

Knihu můžete zakoupit u Dobrovského zde.

Nevěsta hříchů

Pokud jste četli Nevěstu z kláštera a kniha se vám zalíbila, tak jistě oceníte další knihu téže autorky – Nevěsta hříchů od Manuely Schörghofer. Tuhle knihu ocení zejména ženy.

Anotace: Po vraždě rodičů vyrůstala Fenja v péči léčitelky Runhildy, od níž získala znalosti jak snímat hříchy z mrtvých. Když je ale zavražděna i Runhilda, zůstane Fenji jen kus látky s vyšívaným erbem, který vrah ztratil. Fenju spaluje touha po pomstě, proto se vydává na nebezpečnou cestu, na níž potkává Geralda. Ten tvrdí, že nositele erbu zná, a nabídne dívce pomoc. Může mu ale Fenja věřit?

Knihu můžete zakoupit u Dobrovského zde

Tělo v jezeře

Sedmý dil oblíbené detektivní série Vraždy v Cherringhamu ocení každý fanoušek klasické detektivky.

Anotace: Cherringhamská městská rada pozvala na návštěvu starostu francouzského městečka, aby podepsali dohodu o partnerství. Během honosné recepce se ale starosta vytratí. Následujícího rána jeho tělo plave na hladině nedalekého jezera. Jack a Sarah musí přijít na to, co se stalo, avšak jde o nelehký úkol, protože podezřelou se stává celá místní honorace.

Knihu můžete zakoupit u Dobrovského zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *