Vinice ve Francii: Chuť bublinek budete mít na jazyku

Šampaňské, croissanty, Francie a romantika – to nemůže dopadnout jinak, než dobře, nemyslíte?

Jeden klik a je to. Letenka do Francie je koupená. Hatiie se možná rozhodla příliš rychle, ale co?! Proč zlomené srdce neléčit prací a navíc ještě ve francouzské oblasti Champagne? A když ji navíc dělá společnost Luc, to se pak to srdíčko hojí dvojnásobně rychleji.

Nebudu se rozepisovat příliš, protože všichni víme, jak to dopadne. Julie Caplin má knihy založené na stejném principu, ale to nám, jejím čtenářům, zase tak nevadí. Vinice ve Francie je 10. dílem knižní série Romantické útěky. My se totiž vždy těšíme na romantickou lásku v krásném zahraničním prostředí. Vinice ve Francii nám dává tentokrát okusit dobrého šampaňského, takže pokud jste požitkáři jako jsem já, rozhodně vám k poslechu či k četbě doporučuji minimálně pár skleniček vína, když už ne přímo šampaňského 🙂

I Vinici ve Francii nenamluvil nikdo jiný, než naše Veronika Lazorčáková, která už k této audioknižní sérii neodmyslitelně patří. Na její interpretaci jsem si už zkrátka zvykla a i když mi dříve její hlas přišel tu a tam lehce unylý, už mi to tak ani nepřijde.

Přestože Vinice ve Francii představuje pěkný příběh, musím říct, že některé její díly se mi líbily asi více. Vinice mi přišla spíše průměrná, když porovnám všechny doposud slyšené díly.

Ale i tak, budete-li mít chuť na nenáročnou romanťárnu ze zajímavého cizího prostředí, tak směle do této audioknihy. Koneckonců tyhle příběhy se zkrátka poslouchají pro odpočinek a relaxaci.

Hodnocení:

Budete-li mít zájem si tuto audioknihu poslechnout, můžete si ji zakoupit na stránkách Audiolibrixu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *