Pláž v Chorvatsku: Taková milá dávka letní roztomilosti

Skoro každý Čech miluje Chorvatsko! Pokud jste i vy milovníky této země, místních dobrot a pláží, pak směle do knihy Pláž v Chorvatsku, do 5. dílu knižní série Romantické útěky od autorky Julie Caplinové.

Maddie – příjemná mladá žena, úplně normální s ne zrovna s postavou modelky (tím mi byla snad o to více sympatičtější :D) a k tomu navíc milovnice umění nemá zrovna ve světě umění štěstí. Potřebuje peníze, a tak přijme letní brigádu v podobě práce hostesky na luxusní jachtě v Chorvatsku.

Nick, obyčejný mladý chlapík, farmář, se seznámil s modelkou Tarou, když na jeho farmě fotila snímky. Začali spolu chodit a Tara ho pozvala na dovolenou na jachtu do Chorvatska. To, že Nick nezapadá mezi přátele z módního světa je naprosto jasné už od samotného počátku. A že si najde cestu k Maddie je jasné snad všem, kteří alespoň trošku znají Julii Caplinovou. Děj naprosto předvídatelný, ale přesto velmi milý, příjemný a oddechový.

Je jasné, že to Maddie ani Nick nebudou mít snadné – svět modelingu je zkrátka svůj! A oba se mají na co těšit! A vy rozhodně taky 🙂

Autorce se moc hezky podařilo zachytit nejen prostředí života na lodi po boku rozmazlených fiflenek z módní branže, ale také celkově moc hezky popsala samotné Chorvatsko. Nebo spíše atmosféru, která z Chorvatska čiší.

Tempo bylo příjemně poklidné, ale žádná hluchá místa jsem nenašla. Na interpretaci a hlas Veroniky Lazorčákové jsem si už zvykla, takže i její práci oceňuji velmi pozitivně.

Julie Caplinová umí mnohdy moc hezky vystihnout osobnosti postav. A ne jinak tomu bylo i tentokrát. Nicka i Maddie si zamilujete a Taru sice rádi mít nebude, ale bude vám ji líto. Ji i kamarádky budete chtít nejspíše proplesknout.

Na tomto příběhu jsem neshledala žádná negativa. Prostě to bylo milé. Ještě teď, když si na ten příběh vzpomínám, tak mám úsměv na rtech.

Ještě musím dodat, že audioknihu vydalo nakladatelství Cosmopolis a na jachtě v Chorvatsku můžete plout krásných 11 hodin a 44 minut.

Hodnocení:

Tuhle milou audioknihu si můžete zakoupit například na stránkách Audiolibrixu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *