Šedý muž: Jedna akce střídá druhou

Milé dámy, přestože je tohle kniha spíše pro muže, řekla bych, že i vy si zde přijdete na své! No posuďte sami – nelítostný zabiják se srdcem na pravém místě a se smyslem pro čest. Když si k tomu představíme krásné pevné tělo, schopnosti rychle reagovat, ochranitelské pudy a nezdolnou sílu splnit to, co umane i přes veškerou nepřízeň osudu… to stojí za poslech, nemyslíte? Pokud vám nebudou vadit potoky krve, ustřelené hlavy, pobodaní lidé a někdy až trošku neuvěřitelně úžasné schopnosti Courta Gentryhot- tzv. Šedý muž – neporazitelný, nezlomný a nejlepší zabiják ze všech zabijáků na světě. Zabít ho je takřka nemožné – a že se o to pokouší opravdu mnoho lidí. Snad celý svět se proti němu spikl. Ale on odolává. Systematicky likviduje najaté zabijáky s cílem ochránit dvě holčičky.

Court Gentry splní úkol – zabije člena prezidenta afrického státu. Ten si to ale nenechá jen tak líbít – chce jeho hlavu. Život za život. A protože peníze vládnou světem, najde si způsob, jak Courta dostat. Zajme jeho šéfa Fitzroye a jeho rodinu. Fitzroy pro záchranu svých milovaných vnuček udělá všechno. Začíná spolupracovat s únosci a zrazuje tak Courta.

A tak ať se Court hne kdekoliv, všude jsou mu v patách. Ještě že je tak skvěle vycvičený a dokáže snad i pohledem zastavit letící kulku!

Jestli se Šedému muži podaří zachránit vnučky vám samozřejmě neprozradím, stejně jako vám neprozradím, co všechno bude muset zvládnout na cestě za jejich záchranu. Můžu vám ale s jistotou říci, že máte-li rádi akci, napětí a detailně propracované příběhy, pak se vám tato audiokniha bude určitě líbit! Pohltí vás! Její tempo je nezastavitelné, nudit se rozhodně nebudete!

Musím přiznat, že při poslechu Šedého muže se mi tu a tam vybavila ještě jedna audiokniha – Já, Poutník. Obě knihy totiž jsou ve stejném žánru a obě jsou stejně dobré! Martin Stránský opět ukázal, že je skvělý vypravěč a díky jeho interpretaci nebudete chtít audioknihu vypnout.

Audioknihu si můžete vychutnávat skvělých 12 hodin a 42 minut. A věřte mi, že s poslechem budete opravdu spokojení. Já osobně musím říci, že Šedý muž se zapsal do seznamu mých TOP audioknih.

Šedého může vám mohu jen a jen doporučit! Užijete si to!

Hodnocení:

Budete-li si chtít audioknihu poslechnout, můžete ji najít na audiolibrixu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *