Tipy na nové knihy aneb Na co se můžete těšit? – leden 2020

Pojďme se spolu podívat na knihy, které aktuálně ještě nevyšly, ale brzy vyjdou. Vy už nyní máte možnost si je předobjednat a nebo si je napsat do svého seznamu knih, které si chcete přečíst. Pokusím se vybrat ty nejzajímavější tituly a vždy vám také uvedu, kde si je můžete koupit. Tak jdeme na to:

Pokud jste milovníci Maie Lamballe a jejich knih, pak mám pro vás skvělou zprávu. V lednu totiž vyjde její nová kniha Hluboká modř moře. Můžete tak doplnit sbírku 🙂 Venkovské sídlo, Panský dům, Hortenziová zahrada – tyto knihy byly velmi pozitivně přijaty čtenáři. Je tedy velká pravděpodobnost, že i Hluboká modř moře bude také úspěšnou knihou.

Knihu můžete zakoupit už nyní v předprodeji na stránkách www.knizniklub.cz za 359,- Kč.

Hořkosladký život od Colleen McCulloughové je další novinkou, která stojí za přečtení. Vždyť kdo by neznal Ptáky v trní! Přesně tuto knihu totiž autorka napsala taky. A napsala jich skutečně požehnaně! Díky ní byl český trh obohacený o 21 knih. S touto o 22 knih. To je solidní spisovatelská minulost. A tak tedy – proč neokusit Hořkosladký život? Romantika i napětí z období po první světové válce v Austrálii.

Knihu můžete koupit už nyní na stránkách www.knizniklub.cz za 319,- Kč.

Pokud sledujete můj blog, tak víte, že Anders De La Motte je můj velký oblíbenec! Takže na Zimní oheň jsem se těšila jako malé dítě! Jedná se o třetí knihu ze série Roční období. Na tuhle knihu bych měla psát recenzi a už se těším, až mi nakladatelství pošle recenzní výtisk! Co k tomu dodat: máte-li rádi velmi slušné detektivky, propracovaný děj a skvělou napjatou atmosféru severského thrilleru, pak vám tato kniha rozhodně nesmí chybět v knihovně. Opravdu, věřte mi, nebudete litovat.

Recenzi na Konec léta a Podzimní případ (první dvě knihy ze série) si můžete přečíst také na mém blogu.

Knihu můžete zakoupit na www.knizniklub.cz za 319,- Kč.

Osobní asistentka je druhá kniha od Renée Knight. Je pravdou, že jsem její první knihu nečetla, tak vůbec nevím, co od této knihy mám čekat. Ale anotace zní celkem slibně. Protože, co si budeme povídat, ublížená a pomstychtivá žena – to je vždycky peklo. A já se těším, až si na talent spisovatelky budu moci udělat názor sama. Nakladatelství mi přislíbilo recenzní výtisk, takže se už na tento thriller těším. Napětí – to je moje 🙂

Knihu můžete koupit již nyní na stránkách www.knizniklub.cz za 279,- Kč.

Bretaňské tajemství je již 7. knihou v pořadí série Případy komisaře Dupina od spisovatele Jeana-Luca Bannaleca.

Spisovatelův talent je pověstný a téměř všechny jeho knihy (až na jednu) mají výborné hodnocení a slibují při čtení velmi dobrý zážitek.

Je pravdou, že začínat 7. dílem není úplně ideální, ale připsat si tuto knihu na seznam rozhodně můžete. A třeba se k ní pročtete 🙂 A nebo jste milovníky této série a pak už víte, že tuto knihu musíte prostě mít 🙂

Na stránkách www.knizniklub.cz si můžete knihu zakoupit v předprodeji již nyní za 279,- Kč.

Dva spisovatelé pod jedním pseudonymem E. G. Scott slibují ve své prvotině Pohřbená strhující vztahový thriller plný tajností, pomsty a nebezpečí.

O tom, že svého partnera vlastně nikdy neznáte dostatečně dobře. O tom, že si nikdy nemůžete být jistí, jak se zachová. O zradě.

Napínavý thriller Pohřbená si můžete již brzy zakoupit na stránce www.knizniklub.cz

Ano, uznávám, obal není úplně dokonalý a je pravdou, že známe přitažlivější obaly. Ale – v tomto případě platí, abychom nesoudili knihu podle obalu, protože André Aciman slibuje zase překrásný příběh o lásce. O pravé lásce. O lásce, která si k sobě vždycky najde cestu. Kniha navazuje na veleúspěšnou knihu Dej mi své jméno a znovu se tak můžete setkat s již známými hrdiny.

Knihu si můžete již nyní předobjednat na stránce www.knihydobrovsky.cz za 259,- Kč.

A opět tady máme zase jeden nový thriller – Žádost o přátelství. Tentokrát z pera spisovatelky Laury Marshall. Jedná se o její první knihu, takže jsem sama zvědavá kolik spisovatelského talentu autorka dostala do vínku.

Tato kniha má velmi dobrý námět, tak jsem zvědavá, jestli splní mé očekávání.

Hlavní hrdinka totiž obdrží na facebooku žádost o přátelství od své nejlepší kamarádky z dětství. Jenomže ta je již 20 let mrtvá. A nebo není?

Knihu si můžete již nyní objednat na stránkách www.knihydobrovsky.cz za 319,- Kč.

A máme tady zase úplnou novinku, tentokrát knihu Chraň mě před zlými muži. Je to první autorova kniha a jedná se o první díl.

Kniha slibuje napětí a špionážní zápletku, kdy soukromé detektivce ála James Bond půjde o život.

Kniha v tuto chvíli není ještě k prodeji, ale od 27. 1. si ji můžete zakoupit v knihkupectví Kosmas za 341,- Kč.

Jak se tak na to dívám, tak v lednu vychází více detektivek a thrillerů než romantických knih. Ale kdo ví, třeba to bude v únoru jinak 🙂 A nebo… možná jsem já zatížená spíše na detektivky? Kdo ví. V každém případě – třeba vám tyto tipy k něčemu budou 🙂

Tak přeji hezké počteníčko.

2 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *